woensdag 9 november 2011

Tita Tovenaar



Tita Tovenaar.... Het is waar, het is waar...Echt waar... Echt waar.. De bikes zijn daar.
Ja na alle sores hebben we dan uiteindelijk de bikes. Ze hebben ons voor 300 euro
pp in de nek geslagen. Zelfs Ipa Zuid-Afrika heeft er nog heen gekeken, doch het blijft(net als in Nederland) een zakelijk geschil.
Alleen heel vreemd dat de kosten uiteindelijk voor het uitpakken van een container nu bijna net zo duur zijn als de complete verzending van de motoren vanuit Rotterdam incl inkratten en inpakken van de container in Nederland. De ene maatschappij geeft de andere weer de schuld. Maar ja we moesten wat en we gaan uiteraard in Nederland verder kijken.
Vanaf nu zal het eindelijk gaan gebeuren morgen vroeg om 08.30 uur bestijgen we onze rossen om richting oost Zuid Afrika te rijden. We gaan dan over van onze luxe bungalow naar iets nog veel en veel mooiers, namelijke onze tentjes. Vanaf nu zijn we dagelijk bezig met rijden, koken, tent opzetten en afbreken etc. Kortom dicht bij de natuur en onze bikes. Waar het allemaal uiteraard om draait...

In een volgend bericht laten we jullie iets weten over ons verblijft in Kaapstadt. Een van de mooiste steden van de wereld.

Ja:
Zelf onze BMW brothers hebben een KTM mutsje gekocht bij KTM Cape Town. (Het moet allemaal niet gekker worden.....). Stonden trouwens veel ktm met een behoorlijk gebruikt uiterlijk. Ja.... Offroad rijden kunnen ze hier wel zo te zien.

1 opmerking: